Irlannissa jälleen!Täällä taas!

Ollaan oltu kohta kaksi viikkoa täällä. Olin viime vuonnakin vaihdossa Irlannissa, ja pääsin nyt asumaan samaan paikkaan kuin viimeksi, mutta tällä kertaa en työskentele koululla. Viime vuonna olin Galway Technical Institutessa
(lyh. GTI), tänä vuonna pääsin Enni-Maijan kanssa painofirmaan töihin, jonka nimi on iSupply.
 
Tehdas sijaitsee n. 10 minuutin ajomatkan päässä Galwayn keskustasta. Asumme siis Ennin kanssa Spiddalissa, ja saamme joka aamu kyydin GTI:lle ja lähdemme keskustasta bussilla tehtaalle. Aamukahvin saa kätevästi haettua koulun kahvilasta, mutta joskus käymme hakemassa kahvit työpaikan lähellä sijaitsevasta kahvilasta, ja jossa käymme myös iltapäivisin syömässä.

Töissä ollaan laminoitu paperia, liimattu postimerkkejä ja osoitelappuja kirjekuoriin, taitettu mainoslehtisiä taittokoneella ja vastaavaa. Paperiviiltoja ei ole onneksi vielä tullut, vaikka joka päivä ollaan pinottu, pakattu ja taiteltu paljon paperia. Tehtaan työntekijät ovat ottaneet meidät hyvin vastaan, ja kaikki ovat olleet todella mukavia.

Iltapäivällä töiden jälkeen palaamme takaisin keskustaan ja kävelemme Eyre Squere-puistolta takaisin koululle, sillä kyytimme lähtee sieltä varttia yli neljä takaisin Spiddaliin. Bussit kulkevat n. 20 minuutin välein Ballybane-Eyre Squere välillä, joten kelloa täytyy tarkkailla kolmen jälkeen, että saamme työt tehtyä ajoissa, ja jotta ehdimme bussiin. 

Sää on ollut sateista, kylmää ja tuulista, mutta on täällä ollut muutama aurinkoinenkin päivä.

Kuvia tulee myöhemmin.
Kirjoittaja: 
alma kuosmanen