3/3 Näkemist Pärnu

Viimeiset pari viikkoa on vierähtänyt nopeasti ja huomenna palataan jo takaisin Suomeen! Tosiaan saatiin tänne seuraksi Vaasasta pari opiskelijaa ja ollaankin sitä myöten päästy tosissaan puhumaan englantia kun pojat ovat suomenruotsalaisia eikä toinen heistä ymmärrä lainkaan suomea.
Reissun lähestyessä loppuaan myös meiltä on vähän kokkailuinto laantunut ja poikien kanssa tulikin sitten useampaan otteeseen lähdettyä ulos syömään ja viettämään aikaa.

Työssäoppimispaikoissa oltiinkin tänään viimeistä päivää ja yllättävän paljon opittiin vaikka ei kovinkaan paljon saatukaan tehdä. Enimmäkseen on taidettu kampaamoiden työntekijöiden ja omistajan hiuksia pestä ja värjäillä. Muutama hiustenleikkaus ollaan päästy tekemään ja suomalaisia asiakkaita on myös saanut. Veera on myös tulkannut suomalaisen asiakkaan toiveita kampaajalle, kun kampaaja ei ymmärtänyt suomea eikä asiakas englantia. Veera sai myös omistajan koirasta Puccasta kaverin silloin, kun omistaja kävi paikalla kampaamossa.
Ilusalong Venus

Helle & Helen Juuksuriäri

Pucca
Viimeinen viikonloppu sujui suunnitelmien mukaisesti Tervise Paradiisissa uimassa ja poikien kanssa aikaa viettäessä elokuvien ja ruuan  merkeissä. Tänään sitten ollaan valmistauduttu huomiseen lähtöön siivoamalla huonetta, pakkailemalla ja matkustamisen aikatauluja tarkistaessa. Huomenna sitten alkaa tämä reissu olemaan taputeltu ja koti kutsuu.
Terkkuja Pärnusta!

Veera ja Maria

Kirjoittaja: 
Maria Valtonen