Farmarissa pelataan opiskelijoiden peliä

28.06.2011 16:13 -- johvir1

SATAEDU Farmari 2011 Maakuntatorilla 1.-3.7.2011

Sataedun opiskelijoiden osaavissa käsissä syntyi keväällä perinteiset Fortuna- ja Labyrintti –pelit Farmari 2011 –näyttelyyn. Pelit ovat esillä messuvieraiden iloksi ja pelaamista varten Sataedun Satakunta-torin osastolla. Varsinkin Labyrintti-peli on jo todettu yllättävän koukuttavaksi taitopeliksi. Fortuna on lempeämpi ja antaa tuloksen helpommin myös pienemmille messuvieraille.

Tarpeistonvalmistuksen yritystoiminnan opiskelijat Anne Kuusela, Marjo Nyman, Jelena Rosenberg-Vahtera suunnittelivat ja toteuttivat pelit opettajansa Juhana Hirvosen ohjauksella. Pelit ovat hyvä esimerkki siitä, millaisia työtehtäviä nämä tulevaisuuden artesaanit voivat jatkossa työssään odottaa.

Farmarissa Sataedulla on esillä aikuis- ja täydennyskoulutus sekä yrityksille ja yhteisöille suunnatut koulutukset. Satedun osastolla eri alan asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja kertovat kouluttautumisen eri mahdollisuuksista sekä yritysyhteistyöstä.

Mukana ovat myös Opin Ovi ja MaKe it -hankkeet. Opin Ovi kehittää tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluja aikuisille. Make It on koulutushanke, joka kannustaa maatalousyrittäjiä harjoittamaan myös muuta yritystoimintaa maatalouden ohessa.

Kuva tulossa/ Kuvateksti: Sataedun opiskelijat Marjo Nyman, Anne Kuusela ja Jelena Rosenberg-Vahtera rakentavat pelejä Nakkilassa Farmari-näyttelyyn. Pelit ovat käytössä ja esillä osastolla koko näyttelyn ajan.

Johanna Virtanen Sataedun viestintäsuunnittelija

Lisää uusi kommentti