Vuosi 2012, 2013 ja vuonna -85

01.02.2013 14:35 -- matiso

Tammikuu on takana ja uudessa organisaatiossa on eletty kuukausi. Paljon erilaisia asioita jäi selvitettäväksi tämän vuoden puolelle. Minulle on tullut jonkin verran viestiä, että yksinkertaisiin asioihin ei osata antaa vastausta, miten menetellään tai kuka päättää.


Kommentit ovat varmaan aivan totta. Moni esimies on varmaan halunnut varmistaa kollegoiltaan tai esimieheltään menettelyn ja siinä on voinut sitten vierähtää helposti päivä kaksi ennen kuin on osattu kysyjälle vastata.


Viime päivinä nousi esiin ajatus, että olisi varmaan syytä avata Ruoriin kysymys&vastaus-osio näistä alkuvuonna esiin nousseista kysymyksistä. Sieltä löytyisi sitten vastaus, ainakin niihin kaikkein yleisempiin kysymyksiin.


Viime vuoden tilinpäätös tulee olemaan Sataedussa selvästi plussalla, tämän selvän positiivisen tuloksen takana on OKM:n rahoituspäätös joulukuussa. Se toi sellaisen lisäpotin, joka nosti menneen vuoden plussan puolelle.


Toivottavasti sataedulaiset ovat käyneet katsomassa Ruorista henkilöstöjuhlan kuvia, juhlat onnistuivat mainiosti, kiitos juhlan järjestelijöille. Siitä onkin aikaa kun niin hienoja olkatoppauksia ja takatukkia on nähty.

Lisää uusi kommentti