Henkilöstökysely ja perussopimus

12.04.2012 10:43 -- matiso

Sataedun henkilöstökysely on parhaillaan menossa, toivottavasti mahdollisimman moni sataedulainen vastaa kyselyyn. Kyselyä aletaan purkaa jo keväällä ennen kesälomakautta ja se tulee olemaan myös esillä syksyn henkilöstöpäivässä. Tulevan syksyn aikana ryhdytään toimenpiteisiin joihin kysely antaa aihetta.


Kulunut vuosi 2011 oli taloudellisesti tiukka meillä Sataedussa, emme päässeet positiiviseen tulokseen.  Samalla taloudellisesti tiukalla linjalla joudumme jatkamaan tämänkin vuoden. Taloudellinen tiukkuus ei kuitenkaan tarkoita sitä ettemmekö me jatkossa toimisi korkealla laatuisesti, kuten tähänkin saakka.


Sataedun perussopimus on omistajakunnissa päätettävänä. Näyttää siltä, että uusi perussopimus pääosin päätetty toukokuun aikana. Tällä aikataululla on merkitys Sataedun oman valmistelun kannalta. Perussopimuksen voimaantulon jälkeen voimme viedä organisaatiouudistusta eteenpäin. Ensimmäinen keskeinen asia on hallintosääntö, toivottavasti siitäkin saadaan päätös vielä ennen kesälomia. Organisaatiouudistuksesta tiedotetaan lisää heti kun perussopimuksen osalta on päästy eteenpäin.

Lisää uusi kommentti