Työvoimakoulutukset aikuisille

Aikuisten koulutukset

Hae jatkuvassa haussa ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Opiskelun aloitusmahdollisuudet vaihtelevat tutkinnoittain. Tarjoaa kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia eri aloilla. Tutkintoja ja tutkinnon osia voi suorittaa oppilaitoksessa tai työpaikalla. Oppimisessa voi myös hyödyntää verkko-oppimisympäristöjä. Opintoja voi rahoittaa tilanteesta riippuen esimerkiksi opintotuella, aikuisopintotuella, työttömyysetuudella tai oppisopimuksella. Varaa aika opinto- ja uraohjaukseen: katso lisätiedot JATKUVA HAKU.

Tule päivittämään tietojasi ja taitojasi rakennusalan töissä! Työvoimakoulutus. Kankaanpää haku 27.1.2019 asti. Kokemäki haku 03.02.2019 asti.
Tutustu rakennus- tai maalausalalta ammattiin. Opiskele ammatti alalta, joka työllistää. Työvoimakoulutus. Kankaanpää, haku 13.1. asti. Kokemäki, haku 3.2. asti.
Koulutus on vielä omaa alaansa hakeville. Opiskelun aikana tutustutaan eri alojen mahdollisuuksiin. Koulutuksessa on mahdollisuus löytää oma itseä kiinnostava opintoala ja työura.
Koulutus on tarkoitettu hitsausalan ammattilaisille, joilla on alan työkokemusta sekä voimassaolevia tai juuri vanhentuneita hitsaajan pätevyystodistuksia. Koulutus sopii myös alalle aikovalla. Työvoimakoulutus, haku 14.12.2019 asti.
Hoivatyön avustajan työvoimakoulutus käynnistyy Kankaanpäässä 12.8.2019. Haku 19.5.2019 asti.
Koulutus on kone- ja metallialasta kiinnostuneille, alalla jo työskenteleville sekä ilman alan perustutkintoa oleville henkilöille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita. Haussa TV-koulutuksena Kankaanpää. Haku 3.2.2019 asti.
Koulutus antaa konepajatekniset perusvalmiudet ja koneenasennustaidot yhdistettynä kunnossapitotekniikan erikoisosaamiseen. Kunnossapitoasentaja hallitsee hitsauksen, manuaalikoneistuksen ja automaatioasennuksen. Työvoimakoulus. Kokemäki.
Työvoimakoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista linja-autonkuljettajan tehtävistä ja työllistyy kuljetusalalle.
Työvoimakoulutus, Ulvila maaliskuu 2019. Haku 13.2.2019 asti. Työvoimakoulutus, Harjavalta elokuu 2019. Haku 19.5.2019 asti. Työvoimakoulutus, Kankaanpää elokuu 2019. Haku 19.5.2019 asti.
Toimitilahuollon osaamisala. Jo alalla työskenteleville, alan opintoja suorittaneille tai alasta kiinnostuneille ammatinvaihtajille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Myös työvoimakoulutuksena Kankaanpäässä.
Ammattistartti aikuisille. Opiskelu on käytännönläheistä ja opiskelijalla on mahdollisuus tutustua ravintola- ja suurtalousalan koulutuksiin ja ammatteihin. Haku 25.2. asti.
Opi ammatti tai täydennä osaamistasi tarjoilijan, ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnolla. Koulutus sopii alan perusopintojen suorittaneille tai alasta kiinnostuneille. Myös työvoimakoulutuksena. Haku 17.2.2019 asti.
Kohtaa työ teknologian ja koneiden parissa. Lyhytkoulutuksessa on mahdollisuus tutustua kone- ja tuotantotekniikan alan töihin ja työllistyä. Opiskelija voi myös jatkaa opintoja ja suorittaa alan tutkinnon. TV-koulutus. Haku 3.2.2019 asti.
Opiskele välinehuoltoalan ammattilaiseksi. Haku 6.2.2019 saakka. Työvoimakoulutuksena (haku TE-toimiston sivujen kautta) ja omaehtoisena koulutuksena (haku suoraan oppilaitokseen).
Työvoimakoulutusta. Tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävistä ja työllistyy kuljetusalalle.