Työvoimakoulutukset aikuisille

Tule päivittämään tietojasi ja taitojasi rakennusalan töissä! Haku 7.8. asti.
Koulutus on tarkoitettu hitsausalalla työskenteleville, jotka tarvitsevat voimassaolevan pätevyyden hitsaamiseen Osallistujalla tulisi olla entuudestaan kohtuulliset hitsaustaidot.
Koulutus on kone- ja metallialasta kiinnostuneille, alalla jo työskenteleville sekä ilman alan perustutkintoa oleville henkilöille. Koulutukseen osallistuvilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta. TV-koulutus haussa 27.8. asti.
Tutkinto jo alalla työskenteleville, alan opintoja suorittaneille tai puhdistuspalvelualasta kiinnostuneille ammatinvaihtajille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Haussa 31.12 asti, myös työvoimakoulutuksena 13.8. asti.
Työvoimakoulutus., lähihoitajakoulutus käynnistyy Harjavallassa lokakuussa 2017. Osaamisalana sairaanhoito ja huolenpito. Haku 10.9.2017 asti.
Kohtaa työ teknologian ja koneiden parissa. Lyhytkoulutuksessa on mahdollisuus tutustua kone- ja tuotantotekniikan alan töihin ja työllistyä. Opiskelija voi myös jatkaa opintoja ja suorittaa alan tutkinnon. TV-koulutus. Haku 27.8.2017 asti.