Työvoimakoulutukset aikuisille

Aikuisten koulutukset

Hae jatkuvassa haussa ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Opiskelun aloitusmahdollisuudet vaihtelevat tutkinnoittain. Tarjoaa kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia eri aloilla. Tutkintoja ja tutkinnon osia voi suorittaa oppilaitoksessa tai työpaikalla. Oppimisessa voi myös hyödyntää verkko-oppimisympäristöjä. Opintoja voi rahoittaa tilanteesta riippuen esimerkiksi opintotuella, aikuisopintotuella, työttömyysetuudella tai oppisopimuksella. Varaa aika opinto- ja uraohjaukseen: katso lisätiedot JATKUVA HAKU.

Aikuiset maahanmuuttajat, joilla on tarvetta ja halukkuutta ammatilliseen koulutukseen. Starttijakson aikana on mahdollisuus tutustua eri alojen koulutuksiin ja yrityksiin sekä oppia lisää suomen kieltä. Haku 4.8. asti.
Tule päivittämään tietojasi ja taitojasi rakennusalan töissä! Työvoimakoulutus. Kankaanpää haku 4.8.2019 asti.
Tutustu rakennus- tai maalausalalta ammattiin. Opiskele ammatti alalta, joka työllistää. Työvoimakoulutus. Kankaanpää, haku 4.8.2019 asti.
Koulutus on vielä omaa alaansa hakeville. Opiskelun aikana tutustutaan eri alojen mahdollisuuksiin. Koulutuksessa on mahdollisuus löytää oma itseä kiinnostava opintoala ja työura. Haku 2.8.2019.
Koulutus on tarkoitettu hitsausalan ammattilaisille, joilla on alan työkokemusta sekä voimassaolevia tai juuri vanhentuneita hitsaajan pätevyystodistuksia. Koulutus sopii myös alalle aikovalla. Työvoimakoulutus, Jatkuva haku.
Koulutus on tarkoitettu hoiva-alasta kiinnostuneille. Opiskelu on käytännönläheistä ja sen aikana tutustutaan hoiva-alan koulutukseen ja työtehtäviin. Työvoimakoulutus haussa 22.8. asti.
Hoivatyön avustajan koulutus käynnistyy Huittissa 16.9.2019. Haku 12.8.2019 asti. Myös maahanmuuttajille. Koulutus on tarjolla työvoimakoulutuksena ja omaehtoisena koulutuksena. Info torstaina 9.5 klo 12 Huittisten kaupungintalo.
Hoivatyön avustajan työvoimakoulutus käynnistyy Kankaanpäässä 12.8.2019. Haku 19.5.2019 asti. Myös omaehtoisena koulutuksena.
Koulutus on kone- ja metallialasta kiinnostuneille, alalla jo työskenteleville tai ilman alan perustutkintoa oleville henkilöille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita. TV-koulutus Kokemäki, haku 20.6. asti; Kankaanpää, haku 15.5. asti.
Kunnossapitoasentaja. Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto työvoimakoulutuksena. Haussa Ulvila 13.8.2019 asti. INFO 26.6.2019 klo 13 Satakunnan TE-toimisto Pori Teljänkatu 5, 4. kerros Isopaja
Koulutus antaa konepajatekniset perusvalmiudet ja koneenasennustaidot yhdistettynä kunnossapitotekniikan erikoisosaamiseen. Työvoimakoulutus Ulvila. INFO 26.6.2019 klo 13 Satakunnan TE-toimisto.
Työvoimakoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista linja-autonkuljettajan tehtävistä ja työllistyy kuljetusalalle.
Työvoimakoulutus, Harjavalta elokuu 2019. Haku 19.5.2019 asti. Työvoimakoulutus, Kankaanpää elokuu 2019. Haku 19.5.2019 asti.
Toimitilahuollon osaamisala. Jo alalla työskenteleville, alan opintoja suorittaneille tai alasta kiinnostuneille ammatinvaihtajille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Myös työvoimakoulutuksena Kankaanpäässä.
Suutari. Jalkinealan koulutus antaa hyvät taidot monipuolisiin tehtäviin. Kouluttaudu jalkineiden valmistajaksi tai suutariksi. Oppisopimus tai oma ehtoinen koulutus. Myös työvoimakoulutuksena.
Kohtaa työ teknologian ja koneiden parissa. Lyhytkoulutuksessa on mahdollisuus tutustua kone- ja tuotantotekniikan alan töihin ja työllistyä. Opiskelija voi myös jatkaa opintoja ja suorittaa alan tutkinnon. TV-koulutus. Haku 05.05.2019asti.
Työvoimakoulutusta. Tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän suoriutuu itsenäisesti tavallisimmista yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävistä ja työllistyy kuljetusalalle.